Teater for børn


Teater for 2 - 9 årige børn 

Interaktive fortællende forestillinger 

Jeg har de sidste 20 år spillet teater for børn, bla. hos Børnekulissen. Jeg formidler enkle historier med humor og levende mimik i øjenhøjde med børnene. Publikum er den vigtigste medspiller i mine forestillinger. Børnenes reaktioner, ideer og medvirken giver mig som fortæller det samspil, som skaber et vedkommende møde mellem scene og sal. Grundværdierne i mit teaterarbejde er inddragelse, nysgerrighed og anerkendelse.  Læs mere om forestillingerne herunder, eller besøg www.aktanten.dk.  


Musen, der ikke ville spises


Soloforestillingen "Musen, der ikke ville spises" er en enkel fortælling om den nysgerrige mus, der gerne vil vide, hvad de andre dyr på gården spiser. Det hele går meget godt, indtil musen møder katten!

Med humor, mimik og musik fortælles historien i stærkt samspil med børnene, der alle inviteres til at gøre ligesom dyrene i historien. 

Forestillingen er for 2- 6 årige og varer 30 minutter. 

Læs mere om forestillingen her. 


Mis med de blå øjne


Den musikalske forestilling "Mis med de blå øjne" bygger på Egon Mathiesens børnebogsklassiker af samme navn. Den handler om mis, der gerne vil finde landet med de mange mus og som møder modstand og mistro på sin vej. 

Børnebogens tekst fortælles på en levende og engagerende måde i tæt kontakt med publikum, der hurtigt kan synge med på forestillingens ørehængende sange. 

Forestillingen er for de 3 - 8 årige børn og varer 30 minutter.

Læs mere om forestillingen her.


Hatteteater


Børn fra publikum kommer på scenen og vælger en hat - helt efter eget ønske.  Hatten repræsenterer en figur som bliver del af det teaterstykke historiefortælleren finder på med hjælp fra de medvirkende børn og fra publikum. 

Fantasi, overraskelse og samspil med publikum er kodeord i Hatteteater, hvor intet er planlagt på forhånd og hvor alt er improviseret frem. 

Hatteteater passer bedst til aldersgruppen 3 - 9 år, men kan bestemt også laves for voksne. Varighed er cirka 45 minutter. 

Læs mere om Hatteteater her. 

Skovnissernes jul


Den interaktive forestilling handler om de to skovnisser, der har inviteret deres venner, musen og egernet, til julefest. Men i skoven bor også en troldefamilie og de er ikke inviteret!

Børn fra publikum kommer på scenen og spiller med i historien, der skaber en hjertelig julestemning med enkle sange  og en historie, der heldigvis ender lykkeligt, så julefreden er sikret. 

Forstillingen er for de 3 - 6 årige børn, og varer 35 minutter.

Læs mere om forestillingen her. Nissemors hemmelighed


Når det er jul, er der mange hemmeligheder. Nissemor har travlt, men hun vil ikke fortælle troldeungen hvorfor. Men han MÅ altså vide det!

Med små dukker fortælles historien, og publikum inviteres til at hjælpe både nissemor og troldeungen med musik og replik, og tilsidst går alle rundt om juletræet 

Bordteaterforestilllingen er for de 1½ - 4 årige børn og varer 30 minutter ialt med dans om juletræ. 

Læs mere om forestillingen her. Læs mere om forestillingerne på 


www.aktanten.dk 


eller skriv til mig gennem kontaktformularen.